lauantai 13. syyskuuta 2008

Tule katsomaan! Iltajuhlissa paljastuvat: UUDET JA UPEAT OULUN TEKIJÄT!!

Edesmenneen Don Walshin sanoja jälleen lainaten: vanha Oulu 2008 joutaa roskakoriin! Uudet ja voimalliset tuulet raikastavat kauhtuneen ja haavoittuneen elämyspuiston! Viikon aikana Don Walshin retkillä on kertynyt vitaalinen ja ahkera työryhmä, jotka ovat valmiina rakentamaan oulu 2008:aa kukkeammaksi, kestävämmäksi ja aidommaksi kuin se on koskaan ollut. Mystisen retkillä tapahtuneen rekrytoinnin päämääränä oli kerätä joukko supervalioita, paikallisia duunareita, joilla on näppituntuma oikeaan Ouluun. "Nämä tyypit haistavat mullan", myhäilee tyytyväinen Brutus "Oulun pelastaja" Koskinen. Ilmeistä on, että Walsh ja Koskinen ennakoivat jo hyvissä ajoin Oulu 2008:n tuhoutumisen, koska uusien työntekijöiden värvääminen aloitettiin jo OMVF:n tesiajojen aikaan. Mikä parasta, uudet Oulun rakentajat ovat lihaa ja verta, aidosti haisevia ja kätensä likaavia työläisiä, jotka eivät kaihda hikistä antautumista Uuden Oulu 2008:n eteen!

PALAAKO DON WALSH??


Tapahtumarikas torstainen lehdistötilaisuus päättyi onnellisissa merkeissä, kun hurjien käänteiden jälkeen tämä uusi powergroup lähti hihansa käärien töihin. Brutus "pelastaja" Koskinen uskoi uuteen unelmatiimiinsa niin paljon, että lupasi Oulu 2008:lle tuhannen vuoden takuun! Vioittuneet ja kärsineet entisen Oulu 2008:n tekijät, nuo Walshin hallitsemat operaattorit, lähtevät tiettävästi uusiin tehtäviin. Niin makaa kuin petaa! Suuret suunnitelmat, loisteliaat unelmat ja huippudynaaminen uusi työryhmä paljastuu yleisölle tänä iltana ravintola Never grow Old:issa kello 20.00 lähtien!!

Tule, näe ja koe kadonneen kaupungin tuoreet lähettiläät! Heidän työpanoksensa tuo elämyspuisto Oulu 2008:aan säihkettä ja kimallusta. Toivon mukaan he tuovat mukanaan myös niin suolaa kuin sokeriakin, tuskaa ja iloa, sillä sitähän me kaikki elämysaddikteiksi antautuvat matkailijat kaipaamme! Aitoakin aidompaa elämänmakua! Oman jännittävän lisänsä iltajuhlaan tuo ilmoilla leijuva kysymys:jääkö Don Walsh kiertoradalleen juomaan yksin kaljaa vai liittyykä hän villiin juhlaseurueeseen?? Kaikki paljastunee illalla kun hämärä hiippii jälleen rajuna ja ihmeellisenä sykkivän Oulu 2008:n ylle. Toimittaja Ylva Lost korkkaa oluensa, suuntaa korkokenkänsä kohti neveriä ja tulvii taas rakkautta tätä ihmeellistä elämysten runsaudensarvea kohtaan!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pekko on robotti, jonka Don Walsh on ohjelmoinut jumalkompleksissaan vastustajakseen. Alias "Vastarannan Brutus", alias "Pelastaja" onkin eräänlainen saatanallinen vastus - Walshin ohjelmoima kuitenkin.

Siksi ei ollut mikään yllätys, että Robo-Koskinen kävi Don Walshin tuho-ohjelmaa vastaan vapauttaen todellisuutemme määrittelyoikeuden tavallisten ihmisten käyttöön.

Vapaasta tahdostaan hän toteuttaa Donin häneen ohjelmoimaa käytöstä!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkihan täällä ohjelmaansa toteuttavat, eri tavoittein, yhtä aikaa... katsotaan mitä siitä seuraa.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa. Kertokaapa vielä ketkä ovat nämä uudet ja upeat Oulun tekijät.