keskiviikko 3. syyskuuta 2008

DON WALSH ON ROBOTTI!

Shokkipaljastus Kadonneessa Kaupungissa


Oulu 2008 elämyspuistosta kuuluu järisyttäviä. Salaperäinen ja kiistelty matkaisäntä Don Walsh on hurjan huhumyllyn myrskynsilmässä! Dramaattinen tapahtumaketju lähti vyörymään toimittajamme saatua yllättävän vihjeen herra Walshista, Oulun 2008 tilaajasta.



DON WALSH SAVUAA SATEESSA!


Elämyspuiston OMVF-testiajoihin osallistunut varttunut naishenkilö kertoi K!-Kaupunki Newsille hämmentäviä uutisia Don Walshin salatusta puolesta. "Ihailen Walshia sydämeni pohjasta ja halusin saada häneltä nimikirjoituksen. Ihmeellisten tapahtuminen kautta pääsin pujahtamaan Donin yksityisalueelle ja iloni oli valtava, kun näin Walshin makoilevan onnellisena sateessa!" nainen kertoo. "Lähestyessäni Walshia huomasin yhtäkkiä hänestä nousevat savukiehkurat! Tämän lisäksi hän päästi ilmoille kummallista surisevaa ääntä. Juoksin shokissa pakoon!" Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi olevansa sataprosenttisen varma että Don Walsh ei ole ihminen, vaan kone. "Ainakin jonkinlainen moottori hänessä on, sai ilmeisesti oikosulun siinä sateessa." Kyseinen naishenkilö on ollut perustamassa Walshin ihailijakerhoa, mutta kertoo tapauksen jälkeen harkitsevansa asiaa uudelleen. "Tosin en tiedä onko sillä väliä mikä tai kuka Walsh on.Ihailen häntä edelleen. Kansan on kuitenkin kuultava totuus," hän toteaa.

DON WALSHIN JÄLJILLÄ!


Totuutta alati metsästävä toimittajamme päätti ottaa selville asioiden todellisen laidan. Kuka huijaa ja ketä? Miksi totuus on salattu? Ja ennen kaikkea: onko Don Walsh robotti vai ei?

Naamioiduttuaan nerokkaasti Hupisaarten vehreään kasvillisuuteen kameran ja kaukoputken kanssa, tutkiva journalistimme onnistui keräämään vankkaa todistusaineistoa Walshia vastaan. Don Walshin epätavallinen käyttäytyminen todistaa hänen olevan kone, mekaaninen laite.

Yöllisellä retkellään toimittajamme todisti että Walsh ei nuku tai syö, vaan soittaa outoa musiikkia yöt läpeensä! Hänen nähtiin myös ikään kuin irtautuvan ruumiistaan ja siirtyvän musiikkilaitteistonsa sisään! Walsh ei myöskään näyttänyt tuntevan kipua kun toimittaja heitti tutkimusmielessä häntä kivellä päähän. Toimittajamme on jo aiemmin pannut merkille että Don Walshin liikehdintä ja puhe ovat selkeän mekaanisia ja robottimaisia. Onko Walsh siis itseohjautuva kyborgi? Vai ohjaillaanko häntä jostakin? Missä loppujen lopuksi luuraavat elämyspuiston aivot?

DON WALSH KORJAAMOLLA?


Miten Don vastaa näihin epäilyihin? Sitä emme tiedä: seuraavana päivänä toimittajamme ei yrityksistään huolimatta tavoittanut Robotti-Walshia. Viittasiko sateessa savuaminen siihen, että Don Walsh olisi vioittunut? Onko elämyspuiston tulevaisuus vaarassa? Karkasiko Don korjauslomalle? "Don Walsh on täysin kunnossa ja tallessa. Avajaiset pidetään ajallaan," tiedottaa Kadonneen Kaupungin suunnittelutoimisto. PR-päällikkö Reykjavik Yli-Maunula suorastaan tuohtuu toimittajan kysymyksiin: "Koko tapauksesta on noussut aivan kohtuuton kohu," ärtynyt Yli-Maunula tilittää. "Kukapa meistä ei välillä toimisi hieman epäinhimillisesti!" Skandaalinkäry leijuu kuitenkin ilmassa ja Ylva Lost etsii yhä liekkien lähdettä: Kuka tietää ja mitä tietää? Sitä ei vielä voi tietää.

1 kommentti:

antont kirjoitti...

En uskonut tätä ensin vaan pidin uutisankkana, mutta yllätykseksemme Don on nyt myöntänyt asian. Lainaus hänen Facebookistaan: "Don on robotti, myönnetään. Mutta aika hyvin suunniteltu sellainen, vai mitä? (8:24pm)"

Ymmärrettävästi asia on aiheuttanut hämmennystä, mutta keskustelimme asiasta Donin kanssa eikä ole syytä huoleen.

Itse asiassa vaikuttaa että tästä avautuu uusia mahdollisuuksia elämyspuistojen kehittämiselle. Olen henkilökohtaisesti parhaillaan tutustumassa tarkemmin Donin tekemiseen käytettyihin suunnittelu- ja toteutustapoihin!

Toni Alatalo, insinööri
Kadonnut kaupunki Oy