lauantai 6. syyskuuta 2008

Seksiä ja väkivaltaa elämyspuiston avajaisissa:ROBO-DON LÄHENTELI OULULAISTA NUORTA NAISTA!

Sen piti olla sadunomainen ja hieno päivä. Mutta sitä se ei ollut Oulu 2008 elämyspuiston avajaistilaisuuteen sattumalta eksyneelle oululaiselle naiselle. Eilen avatun elämyspuiston esittelytilaisuus sai järkyttävän käänteen, kun Robo-Doninakin tunnettu matkaisäntä Don Walsh lähenteli törkeästi oululaista herkänoloista alkuasukasta. Walsh valitsi uhrinsa ilmeisen satunnaisesti, koska paikalla oli myös ns.”Donitseja”, fanaattisia Walshin ihailijoita, jotka olisivat mielellään tarjoutuneet Walshin lähentelyjen kohteeksi. Mielivaltainen teko tapahtui kesken avajaistilaisuuden ohjelman, kun Walsh pakotti ilmeisen hämmentyneen nuoren naisen kanssaan estradille. Walsh halusi ilmeisesti havainnollistaa oululaisen avulla matkailijoille, mitä ovat alkuasukkaiden tunteet, jotka ovat yksi elämyspuiston etukäteen kohutuimmista matkaelämyksistä. Walsh huumasi nuoren alkuasukkaan, ja houkutteli tämän raadolliselle tunnematkalle turistien edessä! Koko tapaus sai kauhistuttavan loppunsa, kun oululainen löi mielipuolisen raivon vallassa Walshia kasvoihin ja syöksyi kyynelissä pois paikalta. Tähänkö on tultu? Ylva Lost ihmettelee.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tämä oli yllätys... kenelle? Oulu on yksi suureellinen hapattola, sano minun sanoneen.

Herrasmies Virtuaali-Keuruusta

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Minusta Donin käyttäytymisessä ei nyt sillä tavalla ollut mitään niin omituista, tyttöhän toimi selvästi omilla ehdoillaan!

Katsokaa vaikka videosta,
Intiimi paritanssi Oulu 2008 avajaistilaisuudessa

Ville Penttilä,
lomalainen, Oulu 2008

Anonyymi kirjoitti...

Meidän Prinsessallisen Ylhäisyytemme kannanotto Don Walshin kähmintäkohuun:

Aivan tällaista me emme suinkaan toivo tapahtuvan nuorille kauniille naisille ihanassa Oulussa 2008. Siis jotakuinkin tuomitsemme kohutun kaltaisen piittaamattomuuden romantiikan säännöstöä kohtaan.

Yksilöiden käyttäminen koe- tai näytepaloina ei ole kivaa, eikä ansaitse yhtään ihania kokkareita.

Yliampuva pelehtiminen ei toteuta vaaleanpunaista periaatetta.

Kannustamme turisteja rohkeasti kommunikoimaan oululaisten kanssa niin kemiallisesti kuin lämmölläkin. Aidon herkän hetken kokeminen on ainutlaatuinen elämys! Kukin Oulun 2008 yksilö on annettu teille rakkaudenlahjana! Ja minäkin olen täällä, oma prinsessanne, aina käytettävissänne.

Sadunomaisia hienoja päiviä toivottaen
*pus pus*

Maija "Prinsessa" Pihlaja,
Kadonnut kaupunki Oy