lauantai 6. syyskuuta 2008

Sini-Siskon katkeransuloinen tilitys:EN TIENNYT HÄNEN OLEVAN ROBOTTI!ITKEN YHÄ SHOKISSA!



Hauraan oloinen nainen tuijottaa tyhjyyteen, kun toimittajamme tapaa hänet. “En todellakaan osannut arvata hänen olevan robotti” ,vuodattaa oululainen Sini-Sisko. Juuri pitkäaikaisesta elämyksestä, parisuhteesta eronnut Sini-Sisko vapisee muistellessaan eilen tapahtunutta episodia. “Taistelin niin kovasti, että en olisi langennut hänen pauloihinsa, mutta en voinut vastustaa häntä”, hengähtää Sini-Sisko.” En ole koskaan tavannut hänen kaltaistaan, en ole tavannut robottia. Mutta ilmeisesti kaikki miehet ovat samanlaisia sikoja, olivat koneita tai ei! Hän nolasi minut täydellisesti leikkimällä tunteillani ja vielä turistien edessä “, Sini-Sisko lataa. Sini-Sisko sanoo, että tunsi itsensä sirkueläimeksi häkissä. Tapauksen jälkeen Sini-Sisko on joutunut turvautumaan masennuslääkkeisiin ja ammattiauttajiin. Tapaus on tuonut lovia Walshin entisestään naarmuiseen haarniskaan. Don Walshin avajaistilaisuudessa nähty käytös viittaa selkeään tunne-addiktismiin. Elämyspuiston työntekijät eivät kommentoi tapahtunutta. Kadonneesta kaupungista löytyy kuitenkin jatkuvasti Robo-Donin tukijoita. “Sinihän oli täysi julkisuushakuinen tyrkky”, Walshin ihailijat nauravat. Mutta jotain mätää kadonneessa kaupungissa on, tuumii Ylva Lost.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentäviä uutisia. Minähän vain tein kuten kaikki muutkin Oululaiset...

Don Walsh

Anonyymi kirjoitti...

Turha tehdä tästä sen suurempaa draamaa. Don käyttää tunnetusti feromonigeneraattoria, ja lähietäisyydeltä hänen houkutteluutensa ajaisi vaikka marmosetin kiimakaudelle.

Donille käy vielä huonosti tuon generaattorin kanssa, näin veikkaan. Pieni vinkki: Jos haluatte salamurhata hänet, viekää hänet eläintarhaan - koirapuistokin käynee.

PVBK