maanantai 8. syyskuuta 2008

Matkailijoiden todellisuustaju julman pelin nappulana: OULU 2008 TUHON PARTAALLA?!

Oulu 2008 Elämyspuiston tarkoin rakennettu idylli on hajoamassa rytinällä!! Kauniit kulissit kaatuvat mahdottomuutensa painolla turistien niskaan! Upea elämyspuisto paljastuukin pilvilinnaksi. Työntekijä paljastaa toimittaja Ylva Lostille Oulu 2008:n todellisen luonteen.



Maanantaina alkaneet Don Walshin kaupunkiretket ovat herättäneet hämmennystä turistien keskuudessa. Don Walsh on väittänyt retkillään, että Oulu 2008 on harhaa, pelkkää elokuvaa, jossa matkailijat näyttelevät.Usea kaupunkiretkelle osallistunut kertoo olleensa retken jälkeen hyvin hämmentynyt siitä mikä on totta ja mikä ei. Oulu 2008:aa on mainostettu matkailijoille aitona ja alkuperäisenä kokemuksena, mutta Walshin kaupunkiretkillä esittämät väitteet ovat sekoittaneet usean matkailijan pään. Mitä me olemme ,mistä tulemme ja missä olemme? Walsh on myös väittänyt retkillään että Oulu 2008:aan on myyty vain menolippuja.Tämän lisäksi turisteja on peloteltu murtumilla ja halkeamilla, jotka Walshin mukaan ovat merkkejä Oulu 2008:n tuhoutumisesta. Onko Robo-Don seonnut lopullisesti vai onko vaara todellinen ?! Olemmeko me tuhon satimessa?
TOTUUS JULKI!!
Oulu 2008:n omapäisimmän insinööri Vastarannan Brutus Koskisen erityistiimissä työskentelevä Tero Säkkinen otti oikeuden omiin käsiinsä ja paljasti K!-Kaupunki Newsin toimittajalle, että koko paljon hehkutettu Elämyspuisto Oulu 2008 on kuin onkin täysin keinotekoinen! Työntekijä Säkkinen kertoo olevansa totaalisen kyllästynyt Oulu 2008:n pumpulimössöiseen todellisuuteen. “En kestää enää, paineet ovat liian kovat. Mikään, mitä näet, ei ole aitoa, vaan laskelmoitua elämystuotantoa”, Säkkinen parahtaa. “Näetkö nuo puut, puistojen penkit, roskapöntöt ja ihmiset? Kaikki on vain kuvaa, kauheaa illuusiota, joka on mennyt aivan liian pitkälle. Esimerkiksi tuon roskapöntön tein minä, vaivalla ja rakkaudella turistien iloksi, mutta sekään ei ole totta, mikään ei ole. Kaiken lisäksi-”, Säkkinen kertoo ilmeisen hermoromahduksen partaalla,"- Walshin vitsinä otetut vihjeet Oulu 2008:n murenemisesta ovat totta. Koko p’’’a on tulossa rytinällä alas!!” Säkkinen hihkuu. Jopa kaiken nähnyt toimittaja on ällikällä lyöty. Mitä tämä siis tarkoittaa? Onko tämä nerokkaasti suunniteltu juoni houkutella Oulu 2008:aan vain lisää turisteja? Mikä Oulu 2008 sitten on? “En ihan tarkkaan osaa sanoa..Oulu on kuin tietokoneohjelma, laserkeilaus,rekonstruktio.Mutta se ei ole todellinen vaan tarkasti turisteille räätälöity muka-aito-leikki.Kaikki on osa suurta, ylimielisen laskelmoivaa suunnitelmaa. En vain voinut katsoa sivusta enää, kun pahaa-aavistamattomat turistit joutuivat mukaan tähän pullamössöfarssiin. Täältä ei ole ulospääsyä. Oulu 2008 on ansa..” Säkkinen sanoo kohtalokkaasti. “Oikeasti ihmiset haluavat nähdä totuuden, kärsimystä ja kurjuutta. Tämäkin huvipuisto olisi pitänyt sijoittaa vuoteen 1822 jolloin Oulu paloi..” ,jatkaa Säkkinen painuen syvälle ajatuksiinsa.
“EN KESTÄ ENÄÄ!!”
Säkkisestä näkee, että mies on pitkään kamppaillut sisäisten demoniensa kanssa. Katse on tuskainen ja olemus ruokkoamaton. Koko kadonneen kaupungin organisaatiota rohkeasti vastaannouseva parroittunut ja nahkatakkinen Säkkinen nostaa käsi vavisten maasta vihreän lehden. ”Tätäkin on luultavasti tehty todella pitkään ja heitetty huolettomasti tähän aitouden illuusion vahvistamiseksi. En kestä enää näitä valheita!!”,Säkkinen sanoo raivoissaan ja repii lehden nuusantuuskaksi. “En välitä enää, vaikka minut lynkattaisiin. Tulkaa tänne ja ottakaa!! Kaikki on hajoamassa käsiin kuitenkin!” Säkkinen huutaa läpi Rotuaarin.” OULU 2008 EI OLE TODELLINEN!!.”Sitten mies alentaa salaperäisesti ääntään ja lausuu selittämättömät sanat:”Mutta Oulu 1822 tulee olemaan..Voi pojat.Sitä se tulee olemaan..”

Toimittajan silmiin syöpyy tulikirjaimin kuva tästä yksinäisestä ratsastajasta, kun Säkkisen kumara hahmo häipyy valheellisen auringonlaskun valaiseman keinotekoisen kaupungin uumeniin. Miehen viimeiset sanat kaikuvat vielä seuraavanakin päivänä korvissa kuin kirkuvat hälytysäänet. Vastaako kaivo niin kuin sille huudetaan? Kuka on vastuussa? Luuleeko Robo-Walsh olevansa jumalhahmo? Kadonneen kaupungin PR-päällikkö Reykjavik Yli-Maunula tiedottaa, että työntekijä Säkkisen kohuväitteitä ja retkiskandaalia tullaan kommentomaan ja selventämään lehdistötilaisuudessa, joka järjestetään Radisson SAS hotellissa huomenna torstaina kello 12. Elämyspuisto on tanssittanut turisteja näkymättömin naruin karmaisevassa tanssissaan ja jonkun on aika paljastaa tämä julma leikki,Ylva Lost vaatii.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Siis eihän toi tyyppi oo edes meillä töissä. Kuulostaa joltain lavastukselta tai mustamaalaukselta koko juttu.