torstai 11. syyskuuta 2008

Mittavaa tietojen pimitystä kadonneessa kaupungissa! Lehdistötilaisuudessa salat julki. VASTARANNAN BRUTUS PELASTI OULUN!! !

Torstaina järjestetty kadonneen kaupungin lehdistötilaisuus toi viimein totuuden julki! Madame Wikströmin ja Villitsijä Saarakkalan isännöimä tilaisuus muistutti käänteiltään traagista farssia. Lehdistötilaisuudessa oli myös paikalla Walshin surullisenkuuluisa ruumis, joka oli löydetty edellisyön etsinnöissä. Kalpea, kimalteleva rujo raato loi aavemaista hohtoa kaikkien paikallaolijoiden kasvoille. Hermonsa kutakuinkin hallinnut Madame Wikström myönsi lehdistölle, että työntekijä Säkkisen K!-Kaupunki Newsissä tekemät paljastukset ovat totta!Oulu 2008 on rekonstruktio. Wikström myönsi todeksi myös Don Walshin väitteen siitä, että Oulu 2008 on halkeamispisteessä oleva ansa, jonne ei ole myyty kuin menolippuja.Lehdistö otti vastaan tiedon kohtalaisen tyynesti, kunnes tuli shokkipaljastuksen aika. Walshin paikalla ollut ruumis oli käyttöliittymä, jonka isäntä eli Don Walsh oli poistunut. Kyseessä oli Walshin klooni, joka oli löydetty kello 22.36 Walshin yksityisalueelta. Media kuohahti kun Madame Wikström paljasti, että Walshin kloonista poistuminen on aiheuttanut järjestelmässä automaattisen hajoitus-sekvenssin, joka tuhoaisi elämyspuiston 24:n tunnin sisällä!Vain Walsh pystyisi pysäyttämään hajoitus-sekvenssin! “Me olemme hukassa.” Villitsijä Saarakkala myönsi ja pyysi paikallaolijoilta epätoivoisesti apua.Karmea totuus valkeni paikallaolijoille pikkuhiljaa. Mutta kumpikaan,Villitsijä tai Madame, eivät antaneet yleisölle tilaisuutta kysymyksiin. Toimittajan päätelmät siitä, että Walsh on kuin onkin robotti näyttivät kuitenkin pitävän paikkansa.

DON WALSH: OLEN IHMINEN!


Robo-Walsh oli jättänyt jälkeensä viestin, joka aukeaisi vain median läsnäollessa. Ensimmäinen viesti oli noin 300 vuotta vanha valvontakameratallenne joka sisälsi alkuperäisen Don Walshin ja tämän automaattianalyytikon kohtalokkaan keskustelun (Lue Walshin tarina huomenna!). Ilmi kävi, että Walsh on ilmeisesti poliittinen uhri .Toinen viesti oli The Chormium Fence-niminen tiedosto, jonka oli kirjoittanut Philip K. Dick. Se sisälsi tarinan, jonka päähenkilö on Don Walsh. Tarina paljasti, että Walsh oli perheellinen mies ja isä joka julmasti hylkäsi poikansa! Lehdistötilaisuuden groteski kohokohta oli kun Villitsijä-Saarakkala aukaisi viimeisen viestin. Kuin haudasta nouseva zombie Walshin klooni alkoi suoltaa shokeeraavaa tietoa, joka käänsi jälleen kaiken päälaelleen. Iljettäviin yksityiskohtiin menemättä viestin pääasiallinen sisältö oli, että Elämyspuiston insinöörit ovat robotteja, kun taas itse Don Walsh on ihminen!! Hyvin yksinäinen ja katkera ihminen, joka aikoi räjäyttää kymmenen minuutin kuluessa koko Oulu 2008 ilmaan.!! Walsh oli siis houkutellut turistit julmasti kuoleman rysäänsä kostaakseen kärsimänsä vääryydet. Epäusko ja -toivo valtasi salamaniskuna koko lehdistötilaisuudessa paikalla olleen väen, myös elämyspuiston insinööri-robotit! Kysymyksiä ryöppysi äimistyneille Robo-Saarakkalalle ja Robo-Wikströmille, mutta vääjäämätön totuus hyökyi tsunamina päällemme. Kello kävi ja minuutit kuluivat.

TUHOA KOHTI!!


"Se on loppu nyt." joku kuiskasi tarttuessamme toisistamme kiinni ennen tuhoa ja laskiessamme viimeiset sekunnit yhdessä ääneen;kaksi,yksi... Ja sitten..-ei mitään-. Aavemainen hiljaisuus täytti tilan.Ihmiset tuijottivat epätietoisina toisiaan. Sydämet paukkuivat rinnoissa kuin tuomiokellot. Kukaan ei hengittänyt..Yhtäkkiä tilanteen keskeytti hullu, eläimellinen hahmo mielipuolisesti nauraen ja huusi:"APRILLIA!" Sen jälkeen tapahtumat vilisivät pikakelauksena typertyneen väen silmien edessä. Tuli ilmi, että veitikkamainen insinööri Vastarannan Brutus Koskinen oli käynnistänyt hätäsekvenssin ja pelastanut Oulu 2008:n!! Villitsijä "robo" Saarakkala ja Madame "robo" Wikström olivat täysin ulalla tästä uudesta, nerokkaasta käänteestä. Yleensä leppoisa Saarakkala oli käydä Brutus Koskisen kimppuun mutta hurjat suosionosoitukset räjähtivät ilmaan, kun helpottunut väki tajusi asian!!Olimme pelastetut!! Miehinen sankari nappasi mukaansa viikon aikana työpajoissa kuoriutuneet Uuden Oulun työntekijät, jotka lähtivät rintarottingilla rakentamaan Oulu 2008 entistä ehdommaksi. Don Walsh on historiaa, Oulu 2008 pelastui briljantissa showssa ja uudet tuulet puhaltavat läpi myllerretyn Elämyspuiston! Nerokasta hekumoi Ylva Lost.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli tuossa näkemässä näitä suunitelmia jatkon varalle. Nämä algoritmit olivat hämmentäviä, mutta erittäin kiintoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Paikalla olleena voin sanoa, että hurjaa oli. Paniikissa hakkaava sydän pesi kaikki aiemmat keholliset kokemukset mennen tullen. Huh. Ja kyllä pulla maistui hyvältä täpärän pelastumisen jälkeen!

Mitä tulee paljastukseen, että me työntekijät olemmekin robotteja...No, mitäpä tuossa nyt hämminkiä. Samalta tuntuu tuulen tuiverrus edelleen.

Toimintasankari Kalajoki

p.s. Pahoittelen, Ylva, aiempia kärkkäitä kommenttejani. Minulla oli PMS-elämys päällä.